< !--End Facebook Pixel Code-- >
 
 

Spelarkit

American Sports Outlet erbjuder olika typer av utrustning för spelare som vill köpa ett komplett Spelarkit. Varje Spelarkit innehåller all utrustning som behövs för att spela matcher enligt European Football rules (NCAA).

Vi har skapat ett Konfigurationsverktyg för Spelarkit för att ge varje spelare den bästa och mest flexibla lösningen. Konfigurationsverktyget är gjort för att ge köparen relevant information för varje produkt hela vägen genom processen.

Åldersgrupper Spelarkit

Senior Spelarkit

Passar spelare över 19 år eller som spelar matcher på en vuxen nivå

U19 Spelarkit

Passar spelare mellan 15 och 19 år eller max 95 kg.

U16 Spelarkit

Passar spelare mellan 11 och 16 års ålder eller max. 75 kg.

Spelarkit-kategorier

Grundläggande Spelarkit

För de nya spelarna som inte har så höga krav men vill ha ett bra kit med god kvalitet.

Standard Spelarkit

För den tränade spelaren som vill betala lite extra för bättre komfort och kvalitet.

Pro Spelarkit

För spelaren som prioriterar bästa kvalitet, komfort och flexibilitet.

Tillbehör Spelarkit

Det finns en möjlighet att köpa bättre alternativ för var och en av utrustningskategorierna. Detta innebär att du som utgångspunkt får ett fullständigt spelarkit för givna priser. Men samtidigt har du möjlighet att köpa andra alternativ, t.ex. en bättre hjälm eller andra byxor.

Alla produkter i konfigurationsverktyget som inte ingår i startpriserna kommer ha den extra kostnaden visad på den enskilda produkten. Det extra priset kommer att läggas till på startpriset. Produkter som ingår i startpriset kommer att visa "Inkluderas i priset".

Paketerbjudande

American Sports Outlet erbjuder även paketerbjudande på vissa av våra produkter. Paketerbjudanden är baserade på varje enskild produkt till vilka ytterligare produkter läggs för att ge en högre volym och bättre rabatt. Paketerbjudanden använder Konfigurationsverktyget i inköpsprocessen.

Konfigurationsverktyget för Spelarkit

Konfigurationsverktyget innehåller alla produkter som ingår i Spelarkit eller Paketerbjudanden. Alla produkter du kan välja mellan i Spelarkit eller Paketerbjudanden kommer att presenteras individuellt. Du kan sedan välja vilka färger och storlekar du vill ha för de olika produkter du vill att ditt kit/paket ska innehålla.

Du kan hålla dig uppdaterad under hela processen och veta exakt var du är. Du kan alltid gå tillbaka till en produkt om du vill ändra något. Alla produkter som valts för kit/paket kommer att presenteras för ditt slutliga godkännande innan de läggs till i kundvagnen.

Storlekar

Om du behöver hjälp angående storlekar eller mätning, klicka Här

Du kan kontakta vår Hotline för ytterligare hjälp Här