< !--End Facebook Pixel Code-- >
 
 

Säkerhet

American Sports Outlet ApS är e-märkt

American Sports Outlet är godkänd av Danska e-handelsfonden för att sälja och leverera produkter via Internet. Detta är din säkerhet för en säker tjänst både på den tekniska aspekten, såsom kryptering av betalningsuppgifter och personlig information men också på aspekter gällande returregler, garantier etc. Läs mer om godkännandet HÄR

Betalning över Internet

Du kan betala med VISA, VISA Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro-kort, JCB eller Paypal. När du betalar med kreditkort eller Paypal kommer pengarna inte att dras från ditt konto förrän ordern har skickats. Med leveransen medföljer en faktura för beställningen.

Du löper ingen risk genom att betala med ditt VISA, VISA Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro-kort, JCB eller Paypal på Outlet.dk. Vi använder en SSL-krypterad anslutning för att ingen annan ska kunna "avlyssna" när ditt kortnummer och/eller andra känsliga data överförs på Internet. All information om ditt kreditkort överförs direkt från Outlet.dk till PBS via en SSL-krypterad anslutning. Vi ser INTE dina kortuppgifter och kommer aldrig göra det eftersom den delen hanteras av PBS; det danska certifierade företaget för pengahantering.

Det har pratats mycket om säkerhet på Internet. Men faktum är att du har bättre förutsättningar ur ett juridiskt perspektiv när du använder ditt kreditkort på Internet jämfört med andra betalningsmetoder. Du kan alltid få dina pengar tillbaka när du betalar med kreditkort:

  - Om produkten inte levereras
  - Om du skickar tillbaka en produkt pga avbrytet köp
  - Om pengar har dragits utan ditt godkännande

Detta är din rättighet och din bank är skyldig att betala tillbaka pengarna, senast två dagar efter din begäran.