< !--End Facebook Pixel Code-- >
 
 

Beställning

Vi har gjort det lätt att handla hos American Sports Outlet ApS genom att separera inköpsprocessen i tre tydliga och enkla steg.

Steg 1 - Köp produkter

Det första du gör är att hitta de produkter du vill köpa. Alla produkter finns i produktkategorierna på toppen av webshoppen. Alla produkter har kategoriserats i funktioner och typer för att göra det lätt att hitta. Du kan också välja att söka efter en produkt i sökfälten i den övre högra sidan av webshoppen.

När du hittat den önskade produkten måste du först välja färg och storlek innan du lägger den i kundvagnen. Detta görs genom att trycka på den gröna knappen "Lägg i kundvagn" som finns i nedre vänstra delen av produktsidan. Din kundvagn kommer då att visas och du nu har möjlighet att gå till kassan eller fortsätta handla.

Du kan alltid se det totala antalet varor du lagt i kundvagnen samt det totala värdet på beställningen uppe till höger i butiken. Om du för musen över kundvagnen kommer den att expandera och du kan se det du har lagt i den. Om du istället klickar på kundvagnen kommer du till kundvagnssidan.

När kundvagnen innehåller de produkter du vill köpa, är du redo att fortsätta till steg 2. Tryck på den gröna knappen "Fortsätt" som finns i den undre och övre högra sidan av kundvagnen. Kom ihåg att alltid kontrollera produkter, färger, storlekar och antal innan vi går vidare.

Steg 2 - Personlig information och villkor

Först måste du fylla i dina personliga uppgifter såsom namn, adress, e-postadress, telefonnummer och eventuella kommentarer till beställningen.

Vissa av fälten behövs inte nödvändigtvis fyllas i men finns där på grund av de många olika typer av kunder som handlar i American Sports Outlets Webshop. Den information som är obligatorisk är markerad med *.

Om du är en offentlig kund behöver du markera rutan "OFFENTLIG KUND". Detta ger dig en möjlighet att fylla i extra information, såsom EAN-nummer, kontaktperson och rekvisition som behövs för att göra ett sådant köp.

Slutligen måste du läsa och godkänna användarvillkoren som du köper under. Det är en bra idé att läsa dem i förväg så att du vet vilka rättigheter du har och inte har när du köper en produkt från American Sports Outlet ApS.

American Sports Outlets användarvillkor omfattas av den Danska köplagstiftningen för Internet-detaljhandel.

När all personlig information fyllts i och villkoren accepterats är du redo att fortsätta till steg 3 genom att trycka på den gröna knappen "Fortsätt".

Steg 3 - Betalningssätt och Slutligt godkännande

Då är det dags att betala för de produkter du vill köpa och göra det slutliga godkännandet innan du skickar beställningen till American Sports Outlet.

Som kund utanför Danmark har du två alternativ för betalning: kreditkort eller banköverföring. Om du vill betala med kreditkort måste du först välja vilken typ av kort och fylla i alla dessa detaljer.

Om du vill föra över pengarna till vår bank kommer vi att skicka dig information om hur du går till väga. All betalning med American Sports Outlet sker i förväg och varorna levereras inte förrän pengarna har kommit till en våra bankkonton.

Du har nu sista chansen att kontrollera att dina produkter, färger, storlekar och betalningsinformation är korrekt.

Om allt är i sin ordning är nu redo att acceptera beställningen genom att trycka på den gröna knappen "ACCEPTERA BESTÄLLNING".

Du är nu klar med din beställning och den har skickats till American Sports Outlet.

Bekräftelse

En beställningsbekräftelse kommer visas på din skärm efter att du accepterat beställningen. Du kommer också automatiskt att få en beställningsbekräftelse med all information på din beställning via e-post. Det är viktigt att läsa igenom den för säkerställa att informationen om beställningen är som du vill ha den.

Om du upptäcker att du gjort fel i din beställning, ring oss på +45 70 26 70 50 eller skicka ett e-mail till support@outlet.dk med information om vad du vill ha förändrat samt ditt referensnummer för beställningen.

Kopia av beställningsbekräftelse eller faktura

Kunden kan när som helst komma i kontakt med American Sports Outlet via telefon: +45 70 26 70 50 eller email: sales@outlet.dk om du skulle vilja få en kopia av beställningsbekräftelse eller faktura.